Десять таджицьких правоохоронців поплатилися роботою за те, що не змогли позбутися зайвих кілограмів.

Як передає "Радіо Свобода" з посиланням на слова речника МЗС Таджикистану Умарджона Емомалі, ще понад сотня стражів правопорядку отримали попередження через надмірну вагу. Їх поставили перед вибором – схуднути або готуватися на вихід.

"Міліціонери мають бути спритними, швидкими і підтягнутими. Вони повинні бути готові діяти в будь-яких ситуаціях і виконувати свої обов’язки», – переконані у силовому міністерстві країни.

Про такі радикальні методи боротьби з ожирінням у лавах міліції ще у грудні минулого року підлеглих попередив глава МВС Таджикистану Рамазон Рахімзода і порадив їм не зволікати з відновленням хорошої фізичної форми.

За нормами, проголошеними відомством, співробітники міліції чоловічої статі повинні мати зріст не менше ніж 168 сантиметрів, жінки-міліціонери – не менше ніж 160 сантиметрів. Стандартну вагу для співробітника 168-170 сантиметрів зросту встановили на рівні 75 кілограмів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у мережі висміяли чернігівського прокурора, котрий за рік на посаді стрімко набрав зайву вагу.