У Танзанії в результаті аварії шкільного автобуса загинули 35 людей.

Як повідомляє Reuters, автобус зірвався в яр в північному туристичному районі Аруша.

"Аварія сталася, коли автобус спускався по крутому пагорбу, в дощову погоду", - йдеться в повідомленні місцевої поліції. Начальник поліції Чарльз Мкумбо сказав, що правоохоронці розслідують інцидент і з'ясовують причини трагедії.

Всього жертвами аварії стали 32 учні віком від 12 до 13 років, два вчителя і водій автобуса. Президент Джон Магуфулі назвав аварію "національною трагедією".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, на заході американського штату Техас, в 150 кілометрах від Ель-Пасо, сталася жахлива ДТП за участю вантажівки і шкільного автобуса.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Поліція повідомила про смерть 48-річного тренера і 51-річного водія вантажівки. Ще 17 осіб госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.