У Туреччині впала повітряна куля із туристами. Інцидент стався в районі Каппадокія, поблизу міста Невшехір.

Про це повідомляє Hurriyet.

Відомо, що внаслідок падіння загинув француз , а ще близько двох десятків осіб отримали складні травми. Більшість пасажирів – громадяни Туреччини та Колумбії.

Всіх поранених відправили до найближчого медичного закладу, втім точна кількість постраждалих та деталі аварії поки що невідомі.

За попередньою версією, під час польоту здійнявся сильний вітер, а повітряна куля зачепилася за один із електричних проводів, після чого почала різко падати.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Америці під час тренувального польоту розбився військовий літак. Після падіння на борту сталася пожежа. Відомо, що в літаку на момент аварії знаходилися троє військових.