На що здатна любов до родичів, навіть якщо вони вже померли, продемонстрував житель Тайваню. Він вирішив подарувати їм суперкар, а для переправки авто в потойбічний світ вибрав досить оригінальний спосіб.

Оскільки зайвих грошей на таку розкіш не було, а подарунок покійній рідні дуже кортіло зробити, чоловік виготовив повнорозмірну копію Lamborghini Aventador з паперу, пише Taiwan News.

Причому тайванець зробив усе на совість, опрацювавши авто до дрібниць. Машина має чимало аеродинамічних елементів моделі і деталей оптики, а також характерну кришку моторного відсіку. Навіть крісла "купе" виготовлені з паперу.

Під час традиційного китайського свята поминання покійних Цінмін, що відзначається на початку квітня, автор спалить свій шедевр, який, за віруваннями, перейде в користування померлим.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", компанія Lamborghini два роки продавала смертельно небезпечні суперкари

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще