22 людини зникли безвісти разом з потужним суховантажем "Стеллар Дейзі" з Південної Кореї. Судно, що належало компанії Polaris Shipping, пропало в Південній Атлантиці.

За інформацією ВВС, рятувальники виявили у воді на плоту двох матросів-філіппінців.

У пошуках інших людей, котрі перебували на борту корабля, задіяні, на прохання міністерства закордонних справ Південної Кореї, Бразилія та Уругвай.

Минулої п’ятниці один з членів екіпажу суховантажу надіслав текстове повідомлення компанії-оператору про те, що на судні зафіксоване серйозне протікання, і воно швидко перехиляється вбік.

На момент надзвичайної ситуації на ньому перебували 16 філіппінських і вісім південнокорейських моряків. Корабель плавав під прапором Маршаллових островів. Перед зникненням він здійснював рейс з Бразилії до Китаю з вантажем залізної руди.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Швеції перекинувся шкільний автобус, внаслідок чого загинули три людини.