В Казані сталася велика пожежа на місцевому пороховому заводі. Площа пожежі склала близько 400 квадратних метрів. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в екстрених службах Татарстану.

Повідомляється, що інформація про спалах в цеху готової продукції казанського порохового заводу надійшла до пожежників близько 20:30. Вибухи і полум’я було чути і видно далеко за межами підприємства.

Десь через годину після займання в регіональному управлінні МНС повідомили про те, що пожежа локалізована. Однак на території заводу продовжують лунати вибухи. За словами ЗМІ, ймовірно, «вибухають порохові вироби».

Російські масмедіа повідомляють, що за попередньою інформацією під час гасіння пожежі загинув співробітник пожежної частини підприємства. Ще одного чоловіка госпіталізували, медики оцінюють його стан, як вкрай важкий.

Причини пожежі наразі з’ясовують. Розглядаються кілька версій: коротке замикання на об'єкті, недотримання правил безпечного виробництва, а також умов зберігання виробленої продукції.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, на території військового арсеналу в Балаклії продовжують лунати вибухи.