Саратовський даішник обікрав місцевий гіпермаркет. Він виніс з магазину товарів майже на 5 тисяч рублів.

Про це повідомили російські правоохоронці.

Як стверджує 25-річний співробітник Державтоінспекції, на крадіжку він пішов через постійний стрес і брак грошей.

Інцидент стався 22 квітня. Порушника спіймала охорона гіпермаркету. Поліцейські, що приїхали на виклик, вилучили товари.

Поліцейський прийшов в магазин разом зі своєю дружиною. У кошик вони поклали різні продукти, харчування для немовляти і товари для дев'ятирічної доньки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потім даішник зрозумів, що йому бракує грошей на епілятор, який давно просила дружина, і на презервативи. За словами самого правоохоронця, він "психанув" і поклав бритвений станок і п'ять пачок презервативів за пазуху. Туди ж направилися ручки і рідина від корозії металу.

Після оплати покупок охоронці зупинили зловмисника і запитали, чи є неоплачені товари. Даішник одразу у всьому зізнався і попросив дозволити йому оплатити товар, але співробітники магазину не піддалися на вмовляння.

Правоохоронець отримує понад 30 тисяч рублів на місяць (середній заробіток в РФ), на які утримує родину, у тому числі дружину і стару матір. Частина грошей йде на оренду житла.

Слідчим горе-крадій сказав, що зважився на "дурну крадіжку" через нервовий зрив і постійний брак грошей. До того ж його "пиляла" дружина, незадоволена його нарядами на службі, та вимагала взяти відпустку.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", житомирським поліцейським довелося діставати з дивана крадія, який обікрав сім будинків в селищі області.