Представники урядових військ Іраку звинувачують терористів "Ісламської держави" у застосування хімічної зброї під час протистояння у Мосулі.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Військові стверджують, що бойовики ІД регулярно перешкоджали їх пересуванню до стратегічних позицій у місті, а також використовували снаряди із токсичними матеріалами. Які саме речовини застосовували терористи та чи були жертви в результаті хімічної атаки поки що невідомо.

Слід відзначити, що битва за Мосул триває вже близько півроку. За цей час армії Іраку вдалося повернути контроль над східною частиною міста, і частково – у західній, біля мечеті Аль-Нурі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що представники ООН заявили, що сили коаліції використовують мирне населення Мосула в якості "живого щита".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще