Цього тижня однією з найбільш резонансних подій став ракетний удар по сирійській військовій базі Башара Асада з американських "Томагавків".

Користувачі соцмереж активно почали обговорювати таке рішення президента США Дональда Трампа. Думки, як і очікувалося, розділилися.

Дехто, наприклад, відверто глузує над Володимиром Путіним, показуючи його розмову із республіканцем у досить оригінальному форматі: карикатуристи зобразили мільярдера, який "м'яко попереджає" кремлівського лідера про ракетні установки.

Інші навпаки – проводять паралель із роликом "Він вам не Дімон", знятим російським опозиціонером Олексієм Навальним.

Серед росіян знайшлися такі, які порівнюють Сирію після ракетного удару із деякими регіонами в РФ, мовляв ті хоча й не бомбили, але зруйновані вони не менше, ніж база Асада.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Російські користувачі часто посилаються на дані Міноборони РФ, яке применшило наслідки від інциденту, заявляючи, що американські "Томагавки" взагалі нібито не складають загрози і більшість із них " у ціль не влучили".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що американські війська завдали ракетного удару по сирійській базі.