Оригінальний спосіб профілактики сімейного алкоголізму придумала влада Індії. Дівчатам, які збираються заміж, міністр соцсправедлівості і розвитку сільських районів країни Гопал Бхаргава подарував бейсбольні бити.

На кожній з них написано "Для биття п'яниць" і "Поліції стояти осторонь", передає Daily Mail.

Такий незвичайний презент отримали сім сотень майбутніх дружин.

Міністр порадив жінкам активно користуватися подарунком. За його словами, бита допоможе у тому випадку, якщо вмовляння на любителів оковитої не діятимуть.

Правда, тут же високопосадовець додав, що у нього немає наміру підбурювати кого-небудь до насильства.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

За інформацією видання, чоловічий алкоголізм в Індії сьогодні є однією з найсерйозніших проблем. Влада намагається подолати її, забороняючи продаж алкоголю та спиртовмісної продукції. Так уже зробили в одному з найбідніших штатів країни Біхарі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України вирішили вкотре підвищити варість горілки.