Тверський районний суд Москви розглянув справу В'ячеслава Мальцева та виніс покарання у вигляді утримання під вартою протягом 15 діб.

"В'ячеслава Мальцева судили за статтю 19.3 Кодексу про адмінстративні порешення "Про непокору законній вимозі співробітника поліції", - повідомляють російські ЗМІ.

Підсудний розповів, що 26 березня він з друзями прогулювався містом, коли до нього підійшли правоохоронці та заявили, що мають провести з ним роз'яснювальну бесіду.

У цей момент на вулиці знаходилась значна кількість людей, що створило певні незручності, коли Мальцев намагався іти за поліцейськими.

У якості свідків на суді постали ті ж правоохоронці, що затримали опозиціонера.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Копи розповіли, що натовп кричав: "Ганьба поліції", "Не віддамо його", а також штовхали їх та намагались перешкодити затриманню.

Нагадаємо, вчора, 13 квітня, у Саратові затримали опозиціонер В'ячеслава Мальцева.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Росії затримали "ворога Путіна" Мальцева.