Туристи з різних країн світу не перестають захоплюватися одної із найпрекрасніших і одночасно – моторошних пам'яток Китаю: Heavens gate ("Ворота до раю").

Відповідні знімки опубліковані на сторінці Beauty of Planet Earth у Facebook.

Ті, хто наважилися пройти довгий шлях вгору разом із екскурсією, залюбки діляться враженнями – деяких відверто лякає подібний "небезпечний атракціон", а інші – навпаки стверджують, що нічого подібного раніше не бачили.

"Ворота до раю" розташовані в гірському масиві Тяньмень і славляться унікальною флорою та фауною. Втім, найбільше дивуються відвідувачі виду, який відкривається наприкінці дороги.

Сюди можна дістатися на фунікулері, адже висоту вдасться підкорити не всім – вона складає близько 7455 метрів. Відчайдушні любителі пригод все одно наважуються йти пішки, щоб відчути самому: як це, бути альпіністом-аматором.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Слід відзначити, що ліфт, який побудували кілька років тому для зручності туристів, тричі потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Його унікальність полягає в тому, що він весь зроблений зі скла.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Лос-Анджелесі інженери будують найбільшу скляну гірку на висоті 300 метрів над земею.