Російський активіст Ільдар Дадін отримав письмові вибачення за те, що був змушений сидіти за гратами.

Відповідний лист у Twitter опублікувала його дружина Анастасія Зотова.

Звернення надійшло від Федеральної служби виконання покарань. У ньому начальник Алтайській колонії, де тривалий час утримували активіста , вибачився перед колишнім в'язнем.

Він стверджує, що Дадін нібито став першим " кого засудили за кримінальною статтею за неодноразове порушення правил проведення мітингів".

Втім, його дружина вважає інакше: вона запевняє, що перший, хто повинен був звернутися до незаконно засудженого – це прокурор.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Слід відзначити, що адвокат Дадіна Ксенія Костроміна заявила про підготовку позову на отримання компенсації, але точна сума поки що не відома.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російського активіста Ільдара Дадіна відпустили із Алтайської колонії. Екс-в'язень у перші хвилини після звільнення заявив, що потрібно притягнути до відповідальності більшість соратників Володимира Путіна.