За даними екзит-полів, у першому турі президентських виборів у Франції визначилися два лідери. Ними стали очільниця "Національного фронту"Марін Ле Пен та незалежний кандидат Емманюель Макрон.

Про це повідомляє RTBF.

За даними опитувань виборців, Макрон поки що з незначним відривом іде попереду "подруги Путіна", набравши 24%. У його конкурентки - 22% голосів.

Наступними йдуть Франсуа Фійон і Жан-Люк Меланшон, які отримали 20,5% і 18%, відповідно.

Згідно французьких законів, що стосуються виборів, оприлюднення будь-якої інформації про попередні результати голосування заборонене до закриття останньої виборчої дільниці в країні. Порушення цієї вимоги карається чималим штрафом, сума якого може досягати 75 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Це стосується лише французьких ЗМІ, на пресу інших країн заборона не поширються.

Виборчі дільниці закрилися о 19 годині, але у великих містах вони працювали на годину довше.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на виборчу дільницю, де мала голосувати Марін Ле Пен, прийшла дівчина у масці Путіна і з голими грудьми.