Снаряди та боєприпаси, що внаслідок пожежі на артскладах в Балаклії розлетілися на великі відстані, почнуть знешкоджувати через один-два дні. Це робитимуть на спеціальному полігоні, будівництво якого триває зараз недалеко від міста.

Про це в ефірі 112.ua заявив прес-офіцер Збройних сил України Владислав Волошин.

За його словами, територія біля Балаклії і навколо арсеналу розділена на ділянки і на кожній з них триває збір розкиданих під час вибухів боєприпасів. Коли все знайдуть, почнеться їх знешкодження.

Зараз, як повідомив Волошин, споруджують поглиблення й оточення, аби ніхто з цивільних не зміг потрапити в небезпечну зону.

Місце, де сталася надзвичайна ситуація, вже відвідали американські військові. Вислухавши доповіді української сторони, зараз вони обговорюють можливість надання підтримки ЗСУ.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Кабміні озвучили масштаби руйнувань, що стали результатом розривів боєприпасів. У Балаклії доведеться ремонтувати сотні будинків та десятки об’єктів інфраструктури, так чи інакше пошкоджених снарядами.