Під час польоту над озером Сулавесі у Північно-Східній Азії, плановий прохід через яке виконував американський авіаносець "Карл Вілсон", зазнав аварії палубний винищувач-бомбардувальник F/A-18E Super Hornet.

Літак з другої палубної ескадрильї упав під час наближення до судна, передає Fox News.

Пілоту винищувача вдалося катапультуватися. Вже незабаром його підібрав рятувальний вертоліт, а на борту авіаносця чоловіка обстежила бригада лікарів. За їх словами, він не отримав суттєвих травмувань.

Що стало причиною аварії, з’ясовує спеціальна комісія.

Як відомо, американський авіаносець "Карл Вілсон" прямує до Корейського півострова, аби стримати бойові амбіції Пхеньяна та показати свою присутність через зростання напруженості, викликаної ядерними та ракетними випробуваннями КНДР.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", державні північнокорейські ЗМІ оприлюднили пропагандистське відео, в якому армія Кім Чен Ина знищує американський авіаносець.