Кількість жертв потужного шторму "Стелла" в Америці збільшилася.

Про це повідомляє CNN.

Чертвертим загиблим став водій снігоприбиральної машини зі штату Массачусетс. Він помер в результаті зіткнення авто з поїздом. Склад теж чистив шлях від заметів. Ще кілька штатів оголосили про надзвичайний стан: Пенсільванія, Нью-Джерсі, Нью-Йорк, Коннектикут і Мен. Синоптики повідомили, що швидкість вітру досягає 60 миль/год, а рівень опадів - 30 см.

Через сильну заметіль скасовано в аеропортах близько 6,8 тисяч рейсів. Нью-Йорк і Бостон позбулися залізничного сполучення.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", до числа загиблих також відноситься 16-річна дівчинка з Гілфорда. Вона потрапила в ДТП. В Мілуокі померли дві людини. Про подробиці досі нічого невідомо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У штаті Нью-Йорк надзвичайний стан був оголошен ще 14 березня. Потужний шторм неофіційно назвали "Стелла".