Додаткові санкції проти Росії закликав ввести представник Центру з питань санкцій та запобігання незаконному обігу фінансів Ерік Лорбер.

Вони потрібні, аби боротися з агресією РФ проти України та Сирії, а також відбити у неї бажання втручатися у внутрішні справи США та Західної Європи, заявив чиновник під час слухань на тему "Оцінка санкцій США проти Росії: наступні кроки" в американському Сенаті, передає "Укрінформ".

За його словами, поки що Америка не досягнула цілей, які переслідувала, вводячи попередні обмеження проти Росії.

Незважаючи на те, що Вашингтон застосував один із найскладніших режимів санкцій за всю історію, Путін продовжує воювати на сході України, підтримує сирійського диктатора Асада, душить опозицію та зовсім не збирається повертати Крим.

"Діяльність Росії на цих напрямах є серйозною загрозою для американських інтересів, тож Сполучені Штати мають бути готові до використання всіх елементів, що мають у своєму розпорядженні, включаючи економічні можливості, щоб знизити здатність Москви підривати інтереси США всередині країни й за кордоном", – підкреслив доповідач.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Євросоюз поки що не думає вводити нові обмеження проти Росії.