Хвороба Дмитра Медведєва, про яку так співчутливо говорив російський президент, виявилася фейком: прем'єр-міністр поїхав відпочивати на гірськолижний курорт.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Конспірація, вочевидь, не дала результатів, адже міфи про "грип та недбалих лікарів" розвіялися одразу, як тільки власниця кав'ярні опублікувала знімки із Медведєвим поблизу курорту.

Відомо, що протягом минулого тижня він пропустив багато офіційних зустрічей, кілька нарад із президентом та Радбезом.

Замість того, щоб лікуватися від вигаданої хвороби, яка за словами Путіна була дуже серйозною, прем'єр вирішив просто "відпочити та попити кави".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Володимир Путін розповів про хворобу Дмитра Медведєва. Кремлівський лідер заявив, що прем'єр хворіє на грип, тому що його "не вберегли лікарі".