Президент країни-агресора Володимир Путін не приїде на Воробйові гори, щоб взяти участь у мітингу-концерті "Весна", присвяченому третій річниці анексії Криму. Він також не поїде й на півострів.

Про це повідомили два джерела, близькі до організації "заходу", а також підтвердив співрозмовник в Кремлі, пишуть російські ЗМІ.

Як розповіли співрозмовники, президент РФ не зобов'язаний приїжджати на "святкування" кожного року, тим паче що минулого разу він вже не брав участь у мітингу.

Два роки поспіль, в 2014 і 2015 роках Путін виходив на площу до людей, які зібралися з нагоди окупації Криму. При цьому минулого року, він уже не приїжджав на святкування, щоправда зв'язувався з учасниками урочистостей по відеозв'язку.

Крім того, 18 березня 2016 року він приїхав на окупований півострів і проінспектував будівництво Керченського мосту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак учасники святкувань не сумніваються, що привітання Путіна так чи інакше прозвучить. Хоча у якому форматі це станеться, не уточнюється.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", 16 березня у Сімферополі відзначили "річницю возз'єднання" Криму з Росією. На урочистості приїхали ватажки бойовиків "ЛДНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький.