За публікацію вірша, який містить нецензурну лексику,редакції та засновнику російського інтернет–видання "Кольте.ру" Роскомнагляд виніс письмове попередження.

Про це повідомляє сайт незалежного інформаційного телеканалу "Дождь" .

Вірш Пилипа Дзядка "Комната Гуголєва",в якій автор цитує цього епатажного поета Гуголєва,був опублікований 25 червня 2015 року.

"Використання нецензурної лексики в матеріалах засобів масової інформації порушує статтю 4 федерального закону "Про засоби масової інформації",-відзначили на сайті Роскомнагляду.

Таке попередження на адресу "Кольте.ру" є першим.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо протягом року інтернет–видання отримає ще дві "жовті картки", федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку може подати позов до суду, який загрожуватиме одному з найбільших російських незалежних видань припиненням дії свідоцтва про реєстрацію ЗМІ.

Нагадаємо, що в 2013 році Роскомнагляд вже позбавив ліцензії інформагентство "Росбалт".