У російському місті Нижній Тагіл загорілась нафтобаза "Газпромнафти". Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС РФ у Свердловській області, передає Интерфакс.

За інформацією експертів загорілася порожня цистерна із залишками палива.

"Постраждалих немає. На місці працюють пожежники. Загрози розповсюдження пожежі на сусідній резервуар немає, його охолоджують", - йдеться у повідомленні.

Вогонь поширився на 400 квадратних метрів. Користувачі соціальних мереж публікують фото, на яких зобразили клуби чорного диму в районі нафтобази.

Їх видно за кілька кілометрів від місця події. Співробітники рятувальних служб локалізували вогонь, проте пожежники продовжують гасити пожежу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: У Москві горить будівля ЗІЛу (фото, відео)

Нагадаємо, 23 червня у російському Саратові запалала нафтобаза, що належить "Роснефти". Місцеві мешканці скаржились на хімічний запах у повітрі, полум'я сягало висоти приблизно в 20 метрів.

Унаслідок пожежі резервуар з дизельним паливом повністю згорів.