У британському Гемпширі 31 липня розбився приватний реактивний літак. Він належав авіакомпанії, якою володіє сім'я Осами бен Ладена.

Про це повідомляє ВВС.

Бізнес-джет Phenom 300 зазнав аварії, коли намагався приземлитися на аеродромі "Блекбуш" в містечку Ятель. Літак зареєстрований в Саудівській Аравії.

В результаті катастрофи загинули чотири людини. Один з них був пілот. Особи трьох пасажирів поки не розголошуються. На землі постраждалих не було.

Поки не вдалося встановити причини падіння літака.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: У Росії впав черговий літак: екіпаж загинув

Посольство Саудівської Аравії в Великобританії висловило співчуття родині, не уточнюючи осіб загиблих. Повідомлення дипломатичного представництва опублікували в офіційному твіттері. У ньому лише зазначається, що саудівський посол принц Мохаммед бін Наваф бін Абдул Азіз висловлює співчуття родині бен Ладенів.

Нагадаємо, в п'ятницю літак Embraer Phenom 300 намагався приземлитися в аеропорту Блекбуш, що в 65 кілометрах від Лондона. Поруч з кінцем злітно-посадкової смуги проходив аукціон автомобілів. Літак впав на автомобілі і вибухнув. У результаті кілька автомобілів згоріли.