Депутат російської держдуми Андрій Крутов звернувся до російського уряду з пропозицією відправляти заборонені згідно ембарго продукти на Донбас, а не знищувати їх.

Про це пише видання "Известия".

"Війна на сході України обернулася справжнісінькою гуманітарною катастрофою. Донбасу допомагає МНС Росії та фонди, але й цієї допомоги не вистачає. В особливо тяжкому стані перебувають маленькі міста і села", - йдеться у запиті депутата.

Читайте також: Санкційні продукти в Росії спалять

Замість того щоб "пускати під бульдозер" продукти, заборонені для ввезення в Росію, треба розглянути можливість відправки їх жителям Донбасу, - пропонує депутат.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, 31 липня голова уряду РФ Дмитро Медведєв підписав постанову уряду "Про порядок знищення сільськогосподарської продукції, забороненої до ввезення в Росію".

Згідно інформації, знищення продуктів повинно проводитися в присутності не менше двох незацікавлених осіб. За підсумками процедури мають складати акт, а сам процес необхідно фіксувати за допомогою відео- або фотозапису із зазначенням дати і часу їх проведення.