У столиці Росії більше 85% чоловіків мають проблеми з ерекцією, повідомив головний уролог Москви Дмитро Пушкар, передало агентство міських новин "Москва".

"Ми проводили дослідження за допомогою анкетування чоловіків у віці від 20 до 70 років. Результати показали, що еректильна функція в нормі тільки у 10-15%. Тобто практично у всіх є ті чи інші порушення. Чи турбують вони чоловіків? Ні, більшість вважають, що проблем немає, і не звертаються до лікарів", - сказав він.

Російський опозиційний політик Борис Нємцов відреагував на цю новину, пов'язавши її із останніми рейтингами президента Росії Володимира Путіна.

"Скажіть, а рейтинг Путіна 85 відсотків та проблеми з ерекцією у 85 відсотків москвичів - це випадковість? По-моєму, ні. Така підтримка закомплексованої і схибленої на владі людини може бути тільки у приниженого і ностальгуючого за власною величчю громадянина", - написав опозиціонер на своїй сторінці у соцмережі.

"У мене не стоїть, я нічого особливого в житті не досяг, жінки мене не люблять, зате зараз замочимо Обаму, Меркель і бандерівців - і будуть знати, які ми круті. Сублімація. Манія величі на грунті імпотенції", - пише Нємцов.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще