У столиці Азербайджану помер журналіст Расім Алієв, якого нібито побили родичі футболіста "Габали" Джавіда Гусейнова.

Невідомі, які представилися родичами Гусейнова, побили журналіста після того, як він опублікував у Facebook пост з критикою поведінки футболіста, повідомляє 24 Футбол.

"Я написав у Фейсбуці статус про поведінку Джавіда. Після цього мені подзвонив незнайомий чоловік, котрий представився кузеном Джавіда. Ця людина почала мене ображати. Потім подзвонив сам Джавід, і ми нормально поговорили. Він пояснив мені, що його жест на кіпрського журналіста не є образливим", - розповів Алієв ще при житті.

За його словами, потім знову подзвонили з попереднього номера і запропонували зустрітись.

"Ми з ним зустрілися. Підійшовши до мене, він відразу ж мене вдарив. Ще дві людини стали мене бити. Я не впевнений в тому, що вони родичі Джавіда Гусейнова. Але вони саме так представилися. Правоохоронні органи з'ясують, хто це був", - розповів Алієв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Згодом він помер у лікарні від отриманих важких поранень.

Читайте також: В Ізраїлі засуджені почали масове голодування

Сам же Джавід Гусейнов відкидає будь-які звинувачення на свою адресу.

Відзначимо, що "Габалу" тренує українець Роман Григорчук.