Число жертв масштабної повені в М'янмі, викликаної мусонними дощами, перевищила 100 осіб. В результаті стихії постраждали близько мільйона людей, передає Корреспондент.

Наслідки повені відчуваються на території всієї країни, однак найбільша кількість жертв зафіксована на території західного штату Ракхайн.

Десятки тисяч будинків на території М'янми опинилися під водою - проливні дощі не припиняються тут вже протягом місяця. Річкові води і зливові потоки зруйнували або тимчасово вивели з ладу майже 3 тисячі шкіл.

Читайте також: Тайфун забрав життя дев'яти людей на сході Китаю

Держави Південно-Східної Азії направляють до М'янми рейси з гуманітарною допомогою - медикаменти, продукти, речі. У країнах регіону також організовано збір коштів для постраждалих від повені.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще