Організатори конференції Республіканської партії США в Атланті заборонили кандидату в президенти і мільярдерові Дональду Трампу з'являтися на зустрічі через його сексистські висловлювання, повідомляє The Guardian.

Республіканці розкритикували Трампа за його слова про ведучу телеканалу Fox News Мегін Келлі, яка в минулий четвер, 6 серпня, вела теледебати. В інтерв'ю CNN Трамп сказав, що Келлі була вороже налаштована проти нього, тому що у журналістки "очі налилися кров'ю, та що завгодно кров'ю налилося".

Читайте також: У США розпочинаються теледебати кандидатів у президенти

Після цього висловлювання редактор RedState.com і видатний активіст Ерік Еріксон, який організував конференцію республіканців, повідомив, що анулював запрошення Трампа. За його словами, в своєму висловлюванні про журналістку мільярдер "зайшов занадто далеко". "Є межі, які не повинні переступати тупі бовдури і непрофесійні політики. Порядність - один з таких кордонів", - сказав він.

Після скандалу, що розгорівся, Дональд Трамп спробував відбутися жартами: "Вау, сьогодні Меган Келлі шкварить! У твіттері озвіріли. Забавно спостерігати".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дональд Трамп володіє казино і готелями по всьому світу, веде своє реаліті-шоу і збирається брати участь у виборах президента США, які пройдуть в 2016 році. Про свої президентські амбіції Трамп повідомив у червні 2015 року.