МЗС Грузії через посольство Швейцарії в Грузії висловило протест проти несанкціонованого встановлення Росією прикордонного інформаційного банера про кордон з Південною Осетією.

Про це повідомили в ТСН.

У МЗС Грузії відзначили, що це повторне незаконне зведення банера, який відзначає кордон біля села Цителубані Горійського району.

Читайте також: У Грузії вшановують пам'ять загиблих в російсько-грузинській війні

Крім цього, стало відомо, що Росія перенесла лінію окупації вглиб підконтрольної Грузії території в Карельському районі на 800 метрів. Через це частина земель жителів села Тамарашені опинилася на російській стороні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У МЗС і МВС Грузії з цього приводу коментарів не дають. Спецпредставник прем'єр-міністра Грузії в питаннях відносин з Росією Зураб Абашидзе заявив журналістам, що такої інформації у нього поки немає, і він має намір все з'ясувати у своїх колег.