В результаті вибуху на вугільній шахті в провінції Гуйчжоу на південному заході Китаю десять людей загинули, 56 людей вдалося евакуювати.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на місцеву владу.

Вибух прогримів на шахті, розташованій в районі міста Лоуся.

"На даний момент відомо, що вдалося евакуювати 56 осіб, з них п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості, однак медики запевняють, що життю евакуйованих ніщо не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що рятувальники намагаються знайти ще трьох зниклих шахтарів, які перебувають під завалами. На місці події знаходиться губернатор провінції.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Загибель підводного човна "Курськ": 15 років з дня трагедії (фото, відео)

"Про причини вибуху не повідомляється, проте джерела агентства Сіньхуа стверджують, що мова йде про вибух газу. Експерти, опитані агентством, стверджують, що подібні вибухи найчастіше викликані тим, що через погану вентиляцію скупчується вугільний газ", - повідомляють ЗМІ.

Нагадаємо, у Стамбулі, 10 серпня, в результаті вибуху у поліцейському відділку постраждали семеро людей.