Кількість незаконних мігрантів, які намагаються перетнути Ла-Манш і потрапити до Великої Британії через Євротунель, різко знизилася через посилення захисту.

Якщо в кінці минулого місяця кожну ніч в тунель в Великобританію намагалося проникнути до 2000 мігрантів, то тепер їх близько 150, повідомляє ВВС.

Мігранти з Калі, роблячи нічні вилазки і намагаючись потрапити через Євротунель до Британії, часто спричиняли затримки у роботі тунелю.

Змінити ситуацію уряд Великої Британії вирішив засобами посилення захисту. На це вже витратили 7 млн. фунтів, звітують урядовці і додають, при цьому багато чого ще треба зробити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На британські кошти були зведені додаткові огородження, що перешкоджають попаданню мігрантів на платформи і потяги. Також було збільшено кількість поліцейських. Однак у французькій поліції вважають, що ці заходи є "короткостроковим рішенням", оскільки мігранти незабаром знайдуть нові лазівки.

Читайте також: Мігрантів з Північної Африки розмістять на круїзному лайнері

Нагадаємо,біля італійського узбережжя урятували більше 1700 мігрантів. Майже всі вони вихідці з північної Африки.