Дружина президента Індії Сувра Мукерджі померла вранці 18 серпня на 75-му році життя. Про це пише "Еспресо" з посиланням на офіційне повідомлення секретаріату президента країни.

У п'ятницю ввечері її госпіталізували з проблемами дихання, вона перебувала в палаті інтенсивної терапії.

"З глибоким сумом повідомляємо, що перша леді Сувра Мукерджі померла сьогодні вранці 18 серпня 2015 року", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Нью-Йорку вбили онуку Моргана Фрімена

Як повідомляли місцеві ЗМІ, перша леді Індії якийсь час була хвора. Окрім проблем з диханням, Мукерджі також страждала серцевим захворюванням.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сувра Мукерджі народилася 17 вересня 1940 року в Джессорі (нині - територія Бангладеш) і вийшла заміж за чинного президента Індії Пранаба Мукерджі 13 липня 1957 року. Перша леді Індії була прихильницею індійського поета Рабіндраната Тагора, виконувала пісні і багато років брала участь у театральних постановках за творами Тагора як в Індії, так і в Європі, Азії та Африці. Мукерджі також була художницею, на її рахунку кілька персональних виставок.