Депутата думи міста Краснотурінська Свердловської області звинуватили у розкраданні більше 28 тисяч тонн глинозему на суму понад 340 млн. рублів.

Про це пише lenta.ru із посиланням на Слідче управління СКР по Свердловській області.

"52-річному політику пред'явили обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених статтями "Крадіжка, вчинена організованою групою в особливо великому розмірі" та "Легалізація грошових коштів , одержаних злочинним шляхом, вчинена групою осіб за попередньою змовою" Кримінального кодексу Росії", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Уральські "добровольці" збирають гроші, щоб виїхати з ЛНР

Ім'я депутата не уточнили, проте журналісти повідомили, що 20 серпня правоохоронці затримали 52-річного Юрія Дубовицького, депутата Краснотурінської думи та керівника компанії "Вантажний двір".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЗМІ розповіли, що його помістили під варту.

За версією слідства, глинозем вивозили з території Богословського алюмінієвого заводу під виглядом вапняного порошку.

Крім того, депутата звинувачують в легалізації грошових коштів на загальну суму понад 125 млн. рублів.