За підсумками цього року Німеччина може вперше стати лідером за кількістю прийому емігрантів серед західних країн з розвинутою економікою. Про це повідомило німецьке видання Stern.

Вже у 2015 році баланс міграції у Німеччині може сягнути мільйона, і вже наступного року країна роздивиться ще майже мільйон заяв про отримання статусу біженця.

Різниця між емігрантами та іммігрантами складає майже один мільйон, з урахуванням трудових переселенців із інших країн ЄС. В такому випадку Німеччина обійде США за цим показником. Наразі саме у Штатах перебуває найбільша кількість переселенців.

Читайте також: Біля берегів Лівії рятувальники виявили в трюмі 50 мертвих мігрантів

Нещодавно канцлер Ангела Меркель повідомляла, що наплив біженців цього року складе близько 800 тисяч осіб. З цього приводу на федеральній землі Саксонія вже розпочались протести населення.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За попередніми підрахунками журналістів, в 2015 і 2016 роках Німеччина зможе обробити близько 910 тисяч заявок від біженців. Разом з тим за цей термін надійде близько 1,6 мільйона клопотань, тобто приблизно на 700 тисяч більше, ніж може бути оброблено.