Сьогодні в Австрії знайшли вантажівку із тілами 72 біженців. Поліція одразу розпочала розшук винних у вбивстві. На території Угорщини затримали сімох осіб, які ймовірно є причетними до трагедії.

Австрійські та угорські правоохоронці піймали сімох людей, троє з яких викликають особливу увагу. Поліцейські тримають цих чоловіків під вартою. Один з них виявився громадянином Болгарії з ліванським корінням.

Саме цей болгарин швидше за все і є власником вантажівки, в якій перебували трупи. Ще двоє осіб були водіями. Поліція вважає, що ці особи є членами угорсько-болгарського угрупування, яке займається нелегальним перевезенням біженців до Європи.

Зараз слідчі намагаються встановити хронологію подій. За попередньою версією, вантажівка вирушили з Будапешту зранку 26 серпня. О п'ятій годині ранку 27 серпня автівку виявили між австрійськими містами Нойзідль та Парндорф.

Читайте також: В Австрії у вантажівці виявили тіла 71 мігранта

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Причина гибелі біженців поки з'ясовується. Ймовірно, що вони задихнулися у фургоні. Серед загиблих були четверо дітей та восьмеро жінок.