П'ять супемаркетів Берліну отримали коробки із кокаїном, в яких мали бути банани. Загальна вага знахідок складала близько 140 кілограмів.

Кокаїн був частиною партії бананів, які везли з Колумбії. Серед тисячі коробок були саме сім з наркотиками. Німецька поліція вже назвала цей інцидент логістичною помилкою контрабандистів. Поки невідомо,на якому саме етапі наркоторговці допустили помилку, та куди саме намагались доставити товар.

Начальник берлінського відділу боротьби з наркотиками Олаф Шремм заявив, що така знахідка стала справжнім сюрпризом для нього. За його словами,найчастіше контрабандисти використовують повітряну почту, або окремих кур'єрів. Цей вантаж доставляло судно, що є рідкістю в цьому бізнесі.

Поки що відомо, що спочатку цей вантаж опинився у Гамбурзі, звідки його розвозили по різним німецьким містам.

Читайте також: Латвійці та литовці взяли під контроль наркоринок Північної Ірландії

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Це найбільша партія кокаїну, яку вилучили у Берліні за останні роки. Загальна сума контрабанди складає близько 6 млн євро.