На вулиці міста Дрезден вийшли близько тисячі людей, які підтримують прийом мігрантів у країні. Учасники акції вимагають від влади надання притулку людям, які його потребують, та гідного до них відношення.

Акція пройшла без заворушень. До числа місцевих активістів приєдналися також і самі переселенці. Активісти скандували лозунг: "Скажи голосно, скажи чітко: мігрантам тут раді!". Учасники вважають, що їхня країна достатньо фінансово забезпечена, щоб надавати допомогу іншим громадянам.

Цей мітинг організувала організація "Антинацистський альянс". Як запевнили самі організатори, на демонстрацію зібралися понад п`ять тисяч мешканців.

Основною ідеєю організаторів було показати населенню і світу небайдужість громадян Німеччини до біженців і спростувати негативне до них ставлення.

Читайте також: Німецька поліція розігнала мітинг проти прийому біженців

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нещодавно у передмісті Дрездену Гайденау відбувалися акції проти біженців. Тоді між активістами та поліцією сталася бійка.

Раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляла, що цього року країна прийме близько 800 тисяч переселенців. Також вона додала що не потерпить насильства по відношенню до мігрантів.