У німецькому місті Хайденау, що біля Дрездену поліцейські були вимушені застосовувати сльозогінний газ проти учасників антиміграційної акції. Протестувальники не згодні з позицією уряду щодо прийому у країні біженців.

Сьогодні вночі представники праворадикальної Націонал-демократичної партії Німеччини організували мітинг. Вони перекрили в'їзди до колишнього торговельного центру у місті, будівлю якого зараз використовують як притулок для біженців.

Поліцейські просили учасників розійтись, але ті почали кидати в них каміння та пляшки. Правоохоронці застосували проти бунтарів сльозогінний газ.

Після розгону протестувальників та звільнення проїздів до будівлі приїхав автобус із переселенцями. Всього у центрі планують розмістити до 600 людей. Поліція вже повідомила про створення постійних постів охорони біля будівлі.

Читайте також: Норвегія не дозволила Россільгоспнагляду перевірити рибні господарства

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Протести у Німеччині почались через масовий наплив емігрантів у південних країнах Європи, зокрема у Македонії. Там біженці з країн Африки та Близького Сходу намагаються незаконно перетнути кордон. Їхньою метою є поселення у європейських країнах, в тому числі і у Німеччині.