Франція може продати "Містралі" Малайзії. Очікується, що тему вертольотоносців піднімуть під час візиту французького міністра оборони до Куала-Лумпур.

Про таке повідомляє радіо "Ехо Москви".

Однак, офіційної заяви про продаж "Містралів" Малайзії з французького боку поки не було. Але місцеві ЗМІ повідомляють про те, що ведуться відповідні переговори.

Раніше Париж і Москва офіційно розірвали угоду про поставку вертольотоносців, повідомлялося і про те, що Франція повернула гроші на будівництво кораблів — 950 мільйонів євро, включаючи витрати на навчання екіпажу і монтаж російського обладнання. Тепер французьке керівництво може сама визначати долю "Містраль".

Читайте також: Росія забороняє Франції продавати "Містралі" без узгодження

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Перший корабель Росія повинна була отримати в листопаді 2014 року, проте влітку 2014 року президент Франції оголосив, що у зв'язку з подіями в Україні "Містралі" не можуть бути передані.