Американка зі штату Арізона США забула двомісячного сина у візку для продуктів під час походу в супермаркет за покупками.

Про це пише The Daily Mail.

"27-річна Черіш Петерсон відправилася в магазин з трьома з чотирьох своїх дітей, щоб купити цукерок на день народження племінника. Дитину у візку виявив співробітник поліції", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Киянин прокотився стоячи на потязі метро (відео)

Петерсон зрозуміла, що забула сина в супермаркеті, вже діставшись до будинку. Вона стверджує, що повернулася за ним протягом 40 хвилин. Поліцейські повернули хлопця, але подали в правоохоронні органи заяву про створення загрози дитині з боку матері.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

Інтернет-користувачі звинуватили Петерсон в поганому догляді за дітьми і припустили, що вона була п'яна або перебувала під дією наркотиків.

Жінка у відповідь заявила, що дуже любить своїх дітей, а подію назвала випадковістю.