Сім тисяч сторінок листів, які відправляла зі своєї особистої пошти екс-держсекретар США Гіларі Клінтон, були опубліковані Держдепом.

Про це повідомляє у вівторок, 1 вересня, Reuters.

Приблизно 125 листів були опубліковані у відредагованому форматі, бо містили засекречену інформацію про внутрішні справи та персонал.

Так, наприклад, в одному з листів Гілларі Клінтон згадує президента Росії Володимира Путіна. Їй надсилають новину з фотографіями, що глава держави надів нашийник на білого ведмедя в Арктиці. Клінтон, у свою чергу, просить роздрукувати, проте з контексту неясно, що саме.

Читайте також: США хочуть ввести санкції проти РФ за кібератаку

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Скандал щодо Клінтон почався після того, як стало відомо, що з 2009 по 2013 рік, коли вона займала пост держсекретаря країни, то користувалася особистою поштою, а не урядовою.