У Туреччині заявили про викрадення будівельників на північному сході столиці Іраку Багдада.

Про це повідомляє "Радіо свобода".

"Ми перебуваємо у близькому контакті з іракським Міністерством внутрішніх справ і сподіваємося на позитивне вирішення інциденту", – зазначив заступник прем'єр-міністра Туреччини Нуман Куртульмус.

Викрадені інженери і робітники були працівниками турецької компанії. Вони працювали на будівництві спортивного комплексу у шиїтському районі Багдада Садр.

Невідомі у військовій формі та масках напали на будівельників та викрали їх, коли ті спали.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за викрадення.

Читайте також: 12 військових загинули через напади ісламістів в Іраку

Нагадаємо, Туреччина нещодавно приєдналася до авіаударів по бойовикам "Ісламської держави" на півночі Іраку. Країна дозволила військовим літакам США використовувати свої бази. З них американські військові наноситимуть удари по терористам.

Минулого року "Ісламська держава" в Мосулі захопила 46 турецьких громадян. Їх звільнили лише після трьох місяців полону.