Голова МВС Німеччини Томас де Мезьєр розповів про необхідні зміни у країні, щоб адаптуватися до чисельного напливу біженців. Про необхідні реформи він розповів в інтерв'ю місцевому виданню Tagesspiegel.

Наразі тема еміграції у Німеччині є найбільш популярною, адже вже цього року до країни мають прибути близько 800 тисяч переселенців. Нещодавно у передмісті Дрездену сталися заворушення за участю противників прийому біженців.

"Ми повинні налаштуватися на зміни у всьому: школах, поліції, будівництві, закладах харчування, охороні здоров'я. Я говорю в тому числі і про поправки до Конституції. І все це має відбутися дуже швидко, протягом тижнів", - підкреслив де Мезьєр.

Також міністр негативно висловився щодо насилля по відношення до переселенців. Він навів данні, що за першу половину цього року сталося стільки правопорушень, скільки за весь 2014 рік. Де Мезьєр закликає жорстко карати за прояви агресії проти біженців.

Читайте також: У Європі підключать військові кораблі для боротьби з емігрантами

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Лише за останні два дні до федеральної землі Баварія приїхали 2 500 біженців із Австрії та Угорщини. Угорський уряд був вимушений закрити столичний вокзал через великий потік емігрантів.