З третього вересня всі поїзд з Чехії не будуть прибувати до Будапешта.

За повідомленням чеської національної компанії "České dráhy" ("Чеська залізниця"), усі потяги "у напрямку від/до Чеської Республіки будуть закінчувати свій маршрут на угорській прикордонній станції Соб (Szob)". Інформація стосується і всіх транзитних потягів, які прямують до Угорщини з Німеччини через Чехію.

"Чеська залізниця" ухвалила таке рішення через закриття в Угорщині головного вокзалу Будапешта. З цього вокзалу тисячі біженців, переважно з Сирії, намагаються дістатись до країн старої Європи.

Читайте також: Угорщина зупинила рух поїздів у ЄС через мігрантів

Такий розклад потягів у Чехії діятиме до скасування рішення залізниці. До того часу пасажирів між Собом і Будапештом обслуговуватимуть поїзди внутрішнього сполучення.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чеські залізничники попереджають пасажирів про можливі запізнення потягів, які прямують до Чехії з Угорщини і Словаччини.