Вперше в історії титул найкрасивішої жінки дістався представниці корінного населення Америки. Титул "Місіс Всесвіту - 2015" завоювала Ешлі Бернхам - індіанка з канадського племені.

Конкурс краси цього року проходив у Мінську, Білорусії. "Місіс Всесвіт" - це конкурс краси для заміжніх кандидаток.

Ешлі Бернхам - актриса і модель, їй 25 років. Ешлі є представницею одного з найбільших індіанських племен у Канаді - крі. Вона раніше брала участь у конкурсі краси, ставши однією з фіналісток "Міс Всесвіту Канади".

Читайте також: 21-річна українка на інвалідному кріслі мріє підкорити подіум (фото)

У своєму Instagram Ешлі написала: "Я пишаюся тим, що стала новою "Місіс Всесвіту 2015". Я перша жінка індійського походження, яка отримала цей титул. Я також перша канадка, якій це вдалося. Я дуже щаслива!"

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Під час фотосесій та конкурсів Ешлі Бернхам часто виступала у традиційних вбраннях. За словами Ешлі, традиційні народні костюми - це рідкість на конкурсах краси. Вона ж вирішила це змінити.