Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко подав до Центрвиборчкому документи для реєстрації як кандидата у президенти.

Президентські вибори у Білорусі пройдуть 11 жовтня 2015 року, про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"5 вересня в Центральну комісію Білорусі з виборів і проведення республіканських референдумів представлені документи для реєстрації кандидатом у президенти Білорусі Лукашенко Олександра Григоровича", - йдеться в повідомленні.

Раніше документи до ЦВК представили Тетяна Короткевич, Сергій Гайдукевич і Микола Улаховіч.

За інформацією ЦВК, претенденти в кандидати повинні подати документи для реєстрації в якості кандидатів у президенти до 5 вересня не пізніше 14:00.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Кандидатом на пост глави держави може бути визнаний претендент, що набрав не менше 100 тисяч достовірних підписів. Таким чином, згідно з попередніми даними ЦВК, потенційними претендентами в кандидати у президенти є Лукашенко, Улаховіч, Гайдукевич і Короткевич.

Читайте також: Білоруси посилюють свої позиції на кордоні з Україною

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко є беззмінним главою держави з 1994 року, перебуваючи на посаді президента Білорусі 21 рік.