Партія Християнсько-соціальний союз, яка входить до правлячої коаліції у парламенті, висловила незадоволення рішенням Меркель прийняти біженців із Сирії, які застрягли в Угорщині.

Про це сьогодні повідомило видання Bild am Sonntag.

На думку депутатів партії, Німеччина приймає невірні рішення щодо відкритості до емігрантів. Вони намагатимуться скоротити прийом біженців та зменшити їх рух.

Сьогодні у Берліні відбудеться зустріч Християнсько-соціального союзу із Соціал-демократичною партією. На зустрічі вони обговорять питання еміграційної політики країни, де приймуть відповідні рішення.

Проти політики прийому біженців і міністр МВС Баварії Йоахім Херрман. Він також вважає рішення прийняти емігрантів абсолютно недоречним, а також звинуватив Меркель у тому, що вона не погодила його із владами федеральних земель.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Читайте також: До Мюнхена прибули три потяги з біженцями

Європейські та німецькі політологи вважають, що біженці з Близького Сходу стануть випробуванням для всієї Європи. Вже зараз у Німеччині падає рівень довіри до канцлера Меркель, адже в наступному році бюджет країни втратить вчетверо більше коштів через емігрантів.