Група активістів руху "Антифа", які беруть участь в акціях протесту в Молдові, спровокувала зіткнення з поліцією перед будівлею Генеральної прокуратури. Про це повідомляє видання Publika.md.

Так, учасники акції намагалися вдертися до будівлі. За наявною інформацією, поліція затримала п'ятьох членів організації, в тому числі і активіста "Антифа" Павла Григорчука. В його сумці були виявлені металеві ланцюги і замки.

Читайте также: Багатотисячний антиурядовий мітинг проходить в Кишиневі (фото, відео)

Для наведення порядку до місця інциденту залучені десятки поліцейських, які сформували живий коридор.

Як стало відомо, в результаті зіткнення постраждала одна людина, яку доправили до лікарні. Видання Newsmaker повідомляє про літню жінку, якій стало погано під Генпрокуратурою.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Протест під генпрокуратурою триває, агресивно налаштовані прихильники Руху "Антифа", які зібралися біля генеральної прокуратури, скандують: "Геть злодіїв!" і закликають людей не бути пасивними.

Крім того, ЗМІ повідомляють, що активісти готуються розбивати намети біля Генпрокуратури.

Нагадаємо, в центрі Кишинева проходить багатотисячна антиурядова акція, яка, на думку організаторів, несе відповідальність за соціально-економічну кризу в країні.

Організатори, які вимагають створення уряду народної довіри, відставки президента і дострокових парламентських виборів, заявляють, що акція може стати безстроковою.

Наразі в будинку уряду Молдови триває зустріч прем'єра Валеріу Стрельця з учасниками акції. Глава уряду погодився на те, щоб акція мала постійний характер, однак попросив триматись в рамках закону.