Гендиректор міжнародного інформаційного агентства "Россия сегодня" Дмитро Кисельов подав позов до Ради ЄС, через внесення його до чорного списку.

Про це йдеться в офіційному журналі Європейського союзу.

У своєму позові Кисельов вимагає скасувати рішення від 13 березня про внесення його до списку санкцій ЄС, у зв'язку з подіями в Україні.

Більше того, він вимагає відшкодувати йому "відповідні витрати".

Читайте также: Кисельов буде вести особистий блог "Вконтакте"

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Кисельов заявляє, що не чинив "активної підтримки" політиці Росії щодо України.

Він "всього лише журналіст і директор медіа-компанії і, отже, не має ні впливу, ні конкретного впливу або відповідальності у зв'язку з ситуацією в Україні".

Як відомо, Кисельова у своїй програмі на "Вести недели" на телеканалі "Росcия" регулярно розповідає спотворену інформацію про події в Україні.

21 березня Європейський Союз оприлюднив прізвища ще 12 громадян Росії і України, проти яких введені санкції за дії з анексії Криму.