Міністерство закордонних справ Росії обурилося висилкою представників російських пропагандистських ЗМІ з Молдови.

Про це повідомляється у коментарі офіційного представника МЗС РФ Марії Захарової, передає "УНІАН".

"Такі дії не відповідають запевненням нової молдавської влади про бажання вибудовувати відносини з Росією в конструктивному ключі", - наголосила вона.

Це, за її словами, суперечить загальновизнаному праву на свободу отримання інформації.

Захарова повідомила, що сьомого вересня з Молдови депортували продюсера відеоагентства RT Ruptly телеканалу Russia Today. В той же день, за її словами, в аеропорту Кишинева затримали знімальну групу російського телеканалу LifeNews.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Читайте також: Кремль стежить за протестами в Молдові - Пєсков

"Складається відчуття, що комусь дуже не хочеться об'єктивного висвітлення сплеску народного протесту", - наголосила представниця МЗС.

Нагадаємо, учасники багатолюдної демонстрації в центрі Кишинева вимагають розпуску парламенту, відставки президента. Також мітингувальники виступають за проведення дострокових парламентських і президентських виборів. Причому голову держави вимагають обирати шляхом народного волевиявлення, а не парламентським голосуванням.